Preview Sampdoria v Lazio

Op zondagavond, 20:45 uur komt Lazio in actie in het Stadio Luigi Ferraris, met een bezoek aan Sampdoria.  Geen verrassingen in de basisopstelling bij Lazio.  Coach Inzaghi kiest voor zijn vertrouwde 11, met Strakosha tussen de palen, achteraan de Vrij, Radu en Bastos.

Een middenveld met Leiva, Parolo en Milinkovic, met op rechts Marusic en links Lulic.  En in de aanval Immobile in de punt, bijgestaan door Luis Alberto.

Nog geen Wallace, Felipe Anderson, Di Gennaro en Nani.  Maar voor de 2 Brazilianen (Wallace en Felipe Anderson) lijkt er einde te komen aan hun blessureleed.  Coach Inzaghi rekent op beide spelers aanstaande donderdag Europees in Zulte Waregem.

Thuisploeg Sampdoria kan rekenen op een stevige thuisreputatie.  AC Milan, Atalanta en Juventus ging reeds kopje onder op bezoek bij Samp’.

Ex-Anderlechtenaar Praet start in de basis op het middenveld.  De scheidsrechter in Genua is dhr. Silvio Mazzoleni uit Bergamo.  Luca Leiva van Lazio zit aan 4 gele kaarten, dus bij een gele kaart deze avond, geen Lazio v Torino voor hem volgende week.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s