Lazio v Fiorentina 1-1

 ‘VIDEOREF’ NEKT LAZIO.

Lazio leek tot de 90e minuut zicht te hebben op 3 punten, maar een contrast in de zestien meter, en de intrede van de ‘videoref’ in de 91e minuut, dacht er anders over.

De wedstrijd zelf ging in de openingsfase vlot heen en weer, maar de kansen bleven uit voor beide ploegen.  Luis Alberto dirigeerde het spel bij Lazio, en de Spanjaard zou dan ook aan de basis liggen bij de voorsprong in het Stadio Olimpico.

In de 25e minuut schildert de Spanjaard een vrije trap op het hoofd van de inlopende Stefan de Vrij.  De Nederlander kopt staalhard binnen, goed voor de 1-0 voorsprong.

Voor de Vrij zijn 3e doelpunt in dit lopende seizoen.  Nog voor de rust gaat Parolo neer in de zestien, maar ref Massa ziet er geen graten in.  Lazio gaat rusten bij een krappe 1-0 voorsprong.

Na de pauze gaat Fiorentina op zoek naar de gelijkmaker, maar bij Lazio staat Strakosha secuur tussen de palen.

Lazio krijgt geen greep op Fiorentina, en coach Inzaghi grijpt in, exit Lulic voor Jordan Lukaku. Pas halfweg komt Lazio dreigen, een knal van Immobile kan Fiorentina doelman Sportiello in hoekschop duwen.  Marusic gaat nog naar de kant voor Basta.

En in de 42e minuut laat Lazio de 2-0 liggen, eerst kopt Parolo op Sportiellio, en in de rebound knalt de inlopende Luis Alberto nogmaals op de doelman.

De Spanjaard krijgt dan een applausvervanging, zijn invaller is spits Caicedo.  En de Ecuadoriaanse spits ligt mede aan de basis op de betwiste fase in minuut 91.  Caicedo en Pezzella gaan samen naar de bal, de Florentijn gaat neer, maar ref Massa laat doorspelen.  Tot één minuut later de videoref ingrijpt, en ref Massa naar de strafschopstip wijst.

Ongeloof bij Lazio, gezien er geen protest was van de Fiorentina spelers.   Babacar neemt het geschenk aan, en brengt zo Fiorentina gelijk, 1-1 tevens de eindstand.

Bij Lazio was niemand te spreken over deze beslissing, want ook technisch directeur Tare ging zijn zegje doen bij ref Massa, de pineut van de wedstrijd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s