EL Preview: Lazio v Vitesse

Op donderdag komt Lazio in actie, in hun laatste thuiswedstrijd van de Europa League.  Voor Lazio staat er weinig of niets op het spel, gezien men zeker is van de volgende Europese ronde.  Voor de bezoekers Vitesse uit Arnhem moet er gewonnen worden, in de hoop dat Nice punten laat liggen.

Coach Inzaghi overweegt een grote deel van zijn basisselectie rust te geven, om zo de overige spelers speelminuten te geven.  Zo komen in de aanval Nani en Palombi, met verder Murgia en Crecco op het middenveld.  Alsook Luiz Felipe en Patric in de defensie.  Ook tussen de palen zien we voor het eerst 2e doelman Vargic.

Ook zien we Basta terug uit blessure, met een basisplaats op de rechterflank.  Verder lijken J. Lukaku en Luis Alberto de elf te vervolledigen.

Vermoedelijke elftal : Vargic; Patric, Luiz Felipe, Bastos; Basta, Murgia, Luis Alberto, Crecco, Lukaku; Nani; Palombi.

Vitesse is met 21-koppige selectie afgereisd naar Rome. Remko Pasveer is weer teruggekeerd nadat hij afgelopen weekend de wedstrijd met een lichte blessure moest laten schieten. Maikel van der Werff en Arnold Kruiswijk zijn geblesseerd achtergebleven in Nederland. Alexander Büttner is geschorst.

Vitesse wordt donderdagavond door ruim 1.500 Vitessenaren gesteund.  De scheidsrechter in het Olimpico is dhr. Ali Palabıyık uit Turkije.  Hij fluit de aftrap om 19:00 uur.

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s