EL: Lazio v Vitesse 1-1

In een quasi leeg Olimpico deelden Lazio en Vitesse de punten, in wat een veredeld oefenduel leek.  Coach Inzaghi gaf zijn basisteam rust, buiten de Spanjaard Luis Alberto en Bastos.  En zo kwam er een onuitgegeven elftal tussen de lijnen, met Dusan Basta als kapitein.

De Arnhemmers hebben vooral in het eerste halfuur de wedstrijd in handen.  En komen ook zo op voorsprong iets voor het kwartier.  Een vrije trap van Linssen gaat via het doelhout binnen, 0-1.

In het laatste kwart van de eerste helft schiet Lazio wakker.  En uit het niets brengt Luis Alberto met een schitterende volley de score gelijk, 1-1.

In de tweede helft hetzelfde spelbeeld.  Slecht nieuws is er dan voor Nani, die met een blessure uitvalt.  Lulic is zijn vervanger.  Iets later mag ook Luis Alberto de douche in, zijn vervanger is Marusic.

De wedstrijd bloedt dood, en coach Inzaghi geeft youngster Alessio Miceli nog enkele speelminuten.   Reeds het 8e jeugdtalent van Lazio’s Primavera dat onder ‘Mister’ Inzaghi zijn kansen krijgt bij de A-selectie.

Het blijft bij die 1-1 eindstand.  Lazio is zo zeker van de groepsoverwinning in groep K, Vitesse is virtueel uitgeschakeld in de Europa League.

Op donderdag 7 december is er het laatste Europees groepsduel, als Lazio richting Zulte-Waregem gaat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s