DERBY – 2: Rocchi fluit ‘stracittadinna’ nummer 169.

Gianluca Rocchi uit Firenze zal zaterdag om 18:00 uur de stadsderby op gang fluiten.  De Toscaan fluit voor de 2e maal dit seizoen een wedstrijd van Lazio.  Zijn vorige wedstrijd was de klinkende 4-1 overwinning op AC Milan, eerder dit seizoen.

Enkel in de ‘derby di Roma’ zijn de statistieken voor Lazio niet gunstig met Rocchi.  Van de 4 gefloten Derby’s kon Lazio er 1 maar winnen.  Die van 2012 in een verzopen Olimpico, waarin Candreva, Klose en Mauri de 3-2 overwinning schonken.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s