Preview Lazio v Udinese.

Zondag 15:00 uur staat Lazio terug in het Stadio Olimpico, met het Udinese van coach Delneri als bezoekers.  Coach Inzaghi ziet Dusan Basta terug bij de selectie komen, maar de rechterflank speler zal op de bank beginnen.

Onder het motto ‘never change a winning team’ kiest ‘Mister’ Inzaghi voor zijn vaste elf in de Serie A.  Strakosha in doel, de Vrij-Radu-Bastos in de defensie, Leiva-Parolo-Milinkovic op het middenveld, met Lulic links en Marusic rechts.  De Spanjaard Luis Alberto dan voor het middenveld in steun van de spits.

En in de aanval zou Immobile staan, maar zijn fitheid is nog niet voor 100% zeker.  Nani zou klaar staan op de topschutter van de Serie A te vervangen.

De volledige Lazio selectie bestaat uit: doelmannen Guerrieri, Strakosha, Vargic – verdedigers Basta, Bastos, de Vrij, Luiz Felipe, Lukaku, Marusic, Mauricio, Patric, Radu – middenvelders Jordao, Leiva, Luis Alberto, Lulic, Milinkovic, Murgia, Neto, Parolo – aanvallers Immobile, Nani, Palombi.

Lazio verliest de Ecudoriaanse aanvaller Caicedo, hij viel met een blessure uit, na de Europese wedstrijd tegen Nice.

De scheidsrechter in Rome is dhr. Luca Banti uit Livorno, hij fluit de aftrap om 15:00 uur.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s