Preview Benevento v Lazio.

Zondag op het middaguur, trapt Lazio af met een bezoek aan rode lantaarn en neo-promovendus Benevento.  Coach Inzaghi is vrij duidelijk met zijn opstelling, en stuurt dezelfde 11 tussen de lijnen als tegen Bologna.

Achteraan Strakosha in doel met Bastos, de Vrij en Radu in de defensie.  Op het middenveld Marusic en Lulic op de flanken, met Leiva centraal.  Parolo en Milinkovic vullen het middenveld verder aan.  In de punt de topschutter van de Serie A, Immobile, bijgestaan door Luis Alberto.

Bij Benevento ziet men ex-Laziale Cataldi terug, die een basisplaats heeft op het middenveld.  Lazio zal voor het eerst in de Serie A spelen in het Stadio Ciro Vigorito, de aftrap is voozien om 12:30 uur.

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s