Preview Bologna v Lazio.

Vanavond is er een midweek-speeldag, waarin Lazio op bezoek gaat bij Bologna.  Coach Inzaghi kan rekenen op zijn voltallige selectie, toch zijn er twijfels over de fitheid van Radu (koorts), Leiva en Lulic.

Achteraan Strakosha in doel met Bastos, de Vrij en Radu in de defensie.  Indien de Roemeen niet fit is, zal Luis Felipe invallen.  Op het middenveld Marusic en Lulic op de flanken, met Leiva centraal.  Parolo en Milinkovic vullen het middenveld verder aan.  In de punt de topschutter van de Serie A, Immobile, bijgestaan door Luis Alberto.

De voltallige selectie bestaat uit : doelmannnen Guerrieri, Strakosha, Vargic – verdedigers Bastos, de Vrij, Luiz Felipe, Lukaku, Marusic, Patric, Radu – middenvelders Di Gennaro, Jordao, Leiva, Luis Alberto, Lulic, Milinkovic, Murgia, Parolo – aanvallers Caicedo, Immobile, Nani.

Coach Inzaghi kan vanavond voor een record zorgen.  Bij winst is hij de beste Lazio coach ooit na 10 speeldagen, nog beter dan Maestrelli (1974) en Eriksson (2000), die beiden bij Lazio kampioen werden.

Bij Bologna kan coach Donadoni niet rekenen op Torosidis, Mbaye, Taider en spits Palacio.  De scheidsrechter vanavond in Bologna is dhr. Massa uit Imperia

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s