Bologna v Lazio 1-2.

LAZIO WINT 7e WEDSTRIJD OP RIJ.

Lazio kaapte voor de 5e Serie A wedstrijd op de rij, de volle 3 punten en blijft zo in de top 3 van de Serie A.

Ondanks de nipte 1-2 overwinning op Bologna, was Lazio vergeten de wedstrijd af te maken in de 1e helft, waarin Bologna het spel moest ondergaan en Lazio heer en meester was.

Al in de 4e minuut kwam de 0-1, als Milinkovic een snedige counter op de slof nam, naast de grabbelende Bologna doelman Mirante .

Lazio creërde kans op kans, met de Spanjaard Luis Alberto als regisseur.  Zo zal het doelhout nog een hoofdrol spelen in de eerste helft.  Strafschop Lazio in de 19e minuut na fout op Milinkovic, en Immobile treft het doelhout.

Nog in de 1e helft zal Lazio nog 3 maal het doelhout treffen, maar de verlossing komt pas voor het half uur.  Lulic kopt de 0-2 binnen, als doelman Mirante zich miskijkt op een diepe bal van Luis Alberto.

Lazio gaat de 2e helft met die 0-2 voorsprong, maar al vroeg komt de 1-2 voor Bologna.  Een own-goal van Lulic die een voorzet in eigen doel verwerkt.

Bologna krijgt terug geloof in de wedstrijd, en coach Inzaghi grijpt in door Lulic eruit te halen voor Jordan Lukaku.  Dit tot grote ontevredenheid van de Bosniër, die de ‘Mister’ enkele verwensingen naar zijn hoofd slingerde.

Ook Nani komt nog bij Lazio tussen de lijnen, Lazio krijgt de kansen voor de 1-3, maar laat die telkens liggen.  Aan de overkant dringt Bologna aan, en komt ei zo na op 2-2.  Maar Masina en Okwonkwo kunnen Lazio doelman Strakosha niet verschalken.

Lazio wint in Dall Ara en blijft zo in de top 3, achter Napoli en Inter, en naast Juventus.  Zondag om 12:30 uur, trekt het naar neo-promovendus Benevento, de rode lantaarn in de Serie, met 10 nederlagen en dus ook 0 punten.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s