Preview Lazio v Cagliari.

Lazio hoopt een geweldige week in stijl af te sluiten, met de thuiswedstrijd tegen Cagliari.  Juventus werd thuis verslagen in de Serie A, gevolgd door een klinkende overwinning in Nice.  En als afsluiter de contractverlengingen van 2 sterkhouders, Strakosha en Immobile.

Als extratje bleven Napoli en Inter steken op een 0-0 gelijkspel, waardoor Lazio de top 2 dichter kan bijsluipen.  Coach Inzaghi rekent vanavond terug op zijn vaste waarden, met Strakosha tussen de palen, voor een 3-mans defensie met de jarige Radu, de Vrij en Bastos.

Op het middenveld Lucas Leiva als ‘stofzuiger’, bijgestaan door Parolo en Milinkovic.  Op de flanken Lulic links en Marusic rechts, met in de punt Ciro Immobile.  De Spanjaard Luis Alberto is de laatste, in een vrije rol achter Immobile.

Nog steeds geen Wallace, Felipe Anderson, Basta, Palombi en Jordan Lukaku bij Lazio, allen nog hinder van blessures.

De voltallige Lazio selectie bestaat uit: doelmannen Guerrieri, Strakosha, Vargic – verdedigers Bastos, De Vrij, Luiz Felipe, Marusic, Mauricio, Patric, Radu – middenvelders Di Gennaro, Jordao, Leiva, Luis Alberto, Lulic, Milinkovic, Murgia, Parolo – aanvallers Caicedo, Immobile, Nani.

De scheidsrechter deze avond is dhr. Luca Pairetto uit Nichelino.  Hij fluit de wedstrijd op gang om 20:45 uur, in het Stadio Olimpico.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s