InterLazionale, WK kwalificaties.

AZZURRI VEROORDEELD TOT BARRAGES.

Italië, met Immobile en Parolo in de basis, mag zich na een gelijkspel tegen Macedonië opmaken voor de barrages voor het WK.  Als het die niet overleeft, is Italië er voor het eerst sinds 1958 niet bij.  Chiellini leek een draak van een match te beslissen, maar Trajkovski (ex-Zulte Waregem en KV Mechelen en tegenwoordig bij Palermo) dacht daar anders over.

Bij Italië hadden ze zich al lang neergelegd bij de 2e plaats in hun groep, na het ongenaakbare Spanje, en dat was ook op het veld  zichtbaar.

LULIC VERLIEST VAN RODE DUIVELS

De Rode Duivels blijven ongeslagen in hun WK-kwalificatiecampagne na een 3-4-overwinning tegen Bosnië-Herzegovina. De Belgen scoorden vlot tegen de weerbare Bosniërs, maar lieten achterin toch steken vallen.

In een wedstrijd rijk aan doelpunten, leek Bosnië nog een punt te halen bij de 3-3.  Maar het slotakkoord was nog voor de Rode Duivels. Carrasco dimde de Bosnische feestvreugde met een knal uit een scherpe hoek. Bosnië moet hopen op een misstap van Griekenland, om alsnog de barrages te halen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s