Preview Lazio v Sassuolo.

Op zondag ontvangt Lazio thuis Sassuolo, voor de 7e speeldag in de Serie A.  Coach Inzaghi rekent op de 3 punten, in wetenschap dat er een uitduel volgt in en tegen Juventus, met daarna Europees uit bij Nice.

Bij Lazio lijken de Vrij en Luis Alberto fit bevonden voor de wedstrijd.  Ook Nani lijkt op speelminuten te komen, de Portugees is 100% fit en inzetbaar voor Lazio.

De enige nieuwe naam in de basiself lijkt die van Patric te zijn, na zijn geslaagd debuut tegen Zulte Waregem.

Voor het overige de vaste Lazio elf zoals gewoonlijk, Strakosha tussen de palen, met voor hem de Vrij, Radu en Patric.  Op het middenveld Luca Leiva, met voor hem Parolo en Milinkovic.  Op de flanken dan Lulic links en op rechts Marusic, met Luis Alberto achter spits Immobile.

De volledige Lazio selectie bestaat uit doelmannen Guerrieri, Strakosha, Vargic – verdedigers de Vrij, Luis Felipe, Lukaku, Marusic, Mauricio, Patric, Radu – middenvelders Di Gennaro, Jordao, Leiva, Luis Alberto, Lulic, Milinkovic, Murgia, Parolo – aanvallers Caicedo, Immobile, Nani, Palombi.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s