Hellas Verona v Lazio 0-3.

IMMOBILE STUWT LAZIO NAAR OVERWINNING.

Lazio kende een foutloos parcours buitenshuis, met een 3e uitoverwinning van het seizoen.  Kind van de rekening was Hellas Verona, dat met een droge 0-3 in de kelder van de Serie A blijft.  Lazio klimt door deze overwinning in de top 4.

Coach Inzaghi kon niet rekenen op 7 spelers en gaf een onuitgegeven elf tussen de lijnen.  Enige kansje in het begin, was een kopbal  van Leiva, die Verona doelman Nicolas kon redden.  En halfweg de 1e helft komt Lazio op voorsprong.  Marusic gaat door in de zestien en verdediger Souprayen  haalt de Montenegrijn neer.

Strafschop Lazio en Ciro Immobile verschalkt de doelman met de 0-1, vanop elfmeter.

Hellas Verona kan niet reageren, en Lazio teert op de krappe voorsprong.  En voor de rust klaart Immobile weer de klus, na enkele snedige dribbels komt hij alleen voor doel.  Gekruist schot en de 0-2 voorsprong voor Lazio is een feit.

Net voor de rust een eerste keer Verona, een vrije trap van Fossati doet de eerste redding brengen van Lazio doelman Strakosha.

Na de pauze hetzelfde spelbeeld, Lazio komt nooit in de problemen en na een kwartier komt de 0-2 eraan.  Nu is het niet Immobile die scoort, maar met een assist op de vrijstaande Marusic.  De Montenegrijn aarzelt niet en knalt zijn 1e Lazio doelpunt onder doelman Nicolas.

 

In de overige speelminuten laat coach Inzaghi enkele spelers op rust.  Jordan Lukaku, Luis Alberto en Leiva gaan eruit voor, Murgia, Caicedo en Di Gennaro.  Eindstand 0-3, voor Lazio een perfecte 9 op 9 buiten het Olimpico, en donderdag komt het Europees aan de bak, met het bezoek van Zulte Waregem… in een leeg Olimpico.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s