Lazio ziekenboeg raakt vol.

Na de verloren thuiswedstrijd tegen Napoli, heeft coach Inzaghi kopzorgen door het uitvallen van enkele verdedigers.  Wallace was reeds in de lappenmand sinds weken, en zijn vervanger Bastos is ook meteen uitgevallen met een spierblessure.  Nog een afvaller tegen Napoli, was Dusan Basta, die enkele weken aan de kant zal blijven.

Ook viel de rots in de defensie, Stefan de Vrij, uit.  Maar zijn blessure valt mee, maar zondag zal die gespaard worden in Verona.  Coach Inzaghi rekent op hem voor de volgende Europa League duel, thuis tegen Zulte-Waregem.

Ook Milinkovic-Savic had hinder van een lichte blessure.  De uit-wedstrijd tegen Hellas Verona komt misschien nog te vroeg voor hem.  Misschien brengt Mauricio een tijdelijke oplossing in de Lazio defensie.  Vorig seizoen werd de Braziliaan uitgeleend aan CSKA Moskau, en deze zomer stond hij op de ‘mercato’, maar zonder succes.

Zo stond hij niet in de plannen van ‘Mister’ Inzaghi, maar zou eventueel terug in de kern opgenomen worden, om de defensieve kopzorgen te verlichten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s