Preview Genoa v Lazio.

Met een 7 op 9 in de Serie A, en een Europese driepunter, komt Lazio vanavond in actie tegen een vervaarlijke klip, genaamd Genoa.

AC Milan werd op de vorige speeldag in de pan gehakt, maar coach Inzaghi ziet wel vanavond geen Parolo in de basiself. Hij kreeg tegen de Milanezen tweemaal geel, met een schorsing tot gevolg.  Murgia lijkt zijn vervanger op het middenveld.

Achteraan Strakosha tussen de palen, met Bastos, de Vrij en Radu in de defensie.  Op de flanken de 2 vaste namen Lulic en Basta, met op het middenveld Lucas Leiva als ‘breker’, naast Murgia.  Achter de spits Immobile dan Luis Alberto en Milinkovic.

Misschien tovert coach Inzaghi nog een verrassing uit zijn hoed, gezien het debuut van spits Caicedo in Vitesse geslaagd was.  Indien hij naast Immobile start, lijkt Murgia uit de selectie naar de bank te gaan.

De voltallige Lazio selectie bestaat uit doelmannen Guerrieri, Strakosha, Vargic – verdedigers Basta, Bastos, de Vrij, Luis Felipe, Lukaku, Marusic, Patric, Radu – middenvelders Crecco, Di Gennaro, Leiva, Luis Alberto, Lulic, Milinkovic, Murgia – aanvallers Caicedo, Immobile, Palombi.

Vorig seizoen eindigde Genoa v Lazio op 2-2, dankzij een late gelijkmaker van Luis Alberto, toen nog een ‘onbekende’ wisselspeler bij Lazio.  Nu 5 maanden later heeft de Spanjaard zich in de kijker gespeeld, en een basisplaats afgedwongen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s