Genoa v Lazio 2-3.

IMMOBILE WEER TREFZEKER VOOR LAZIO.

Lazio heeft haar week in stijl afgesloten met een 3e overwinning op rij.  Naast AC Milan en Vitesse, won het vanavond ook in het ‘Luigi Ferraris’ in Genoa.

Coach Inzaghi joeg meteen zijn jongens in de aanval, en met succes voor het kwartier.  Een vrije trap van Milinkovic kan Genoa doelman Perin nog redden, maar de inlopende Bastos kan simpel de 0-1 scoren.

Voor de Angolese verdediger zijn eerste doelpunt in dienst van Lazio.  Voor de pauze kon Genoa niet dreigen, Lazio kan enkel prikken met Basta en Immobile, maar de ruststand bleef bij die 0-1.

 

In de 2e helft barst de wedstrijd los, als de 16-jarige invaller Pellegri die 1-1 scoort, na mistasten tussen de Vrij en Radu, en een ‘lucky’ deviatie.

Coach Inzaghi grijpt eerst een extra aanvaller met Caiceido voor de Vrij, en iets later de flankspelers J. Lukaku en Marusic voor Murgia en Basta.  Beide invallers zijn meteen betrokken bij een scoringskans, Marusic zet voor naar Immobile die de bal mist, maar Jordan Lukaku speelt zich vrij.  Maar zijn schot leek binnen te gaan, maar doelman Perin met een onwaarschijnlijke redding op de lijn.

Maar Jordan Lukaku maakt zijn misser goed, als hij de zestienmeter penetreert met een gemeten voorzet, die de vrijstaande Immobile kan scoren, 1-2 voor Lazio.

Maar lang kunnen de Laziali niet genieten van de voorsprong, als terug de ‘youngster’ Pellegri een zwiepende voorzet, onder Lazio doelman Strakosha kan scoren, Genoa 2 Lazio 2.

Ei zo na kwam Lazio terug op voorsprong, als Caiceido alleen op doel gaat, maar zijn gekruist schot gaat nipt naast.  Aan de overkant kan  Zukanovic vrijstaand koppen, maar Lazio doelman Strakosha met een uitmuntende redding.  Maar in minuut 82 kantelt de wedstijd ten gunste van Lazio.

Ex-Laziale en invaller bij Genoa Gentiletti stuurt een bal lateraal, maar ziet niet dat Immobile er tussen zit.

De Lazio spits gaat alleen op doel, en met een stift en via de paal, verschalkt hij doelman Perin, en brengt hij Lazio op 2-3.

Lazio overleeft de 4 extra minuten, en sleept zo opnieuw een 3-punter uit de brand, na Chievo Verona.  Woensdag is er een midweek speeldag, en Lazio ontvangt thuis Napoli voor de klepper van speeldag 5, in de Serie A.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s