EL: Vitesse v Lazio 2-3.

Lazio is in de groep van Zulte Waregem gaan winnen bij Vitesse. De Italianen kwamen twee keer op achterstand, maar ze wonnen wel. Jordan Lukaku speelde een dik uur mee in de Europa League-wedstrijd.

Vitesse opent score

Vitesse stond voor het eerst in de groepsfase van de Europa League en speelde liever op zeker. Met een defensieve opstelling lieten ze de bal aan Lazio.   Om er dan op het gepaste moment uit te komen. Zo openden de Nederlanders ook de score tegen het team van Jordan Lukaku. Uitblinker Rashica leverde op snelheid een puntgave voorzet af, Matavz werkte af aan de tweede paal.

Immobile zet scheve situatie recht.

Lazio-coach Inzaghi was met zijn smaakmakers op de bank begonnen, maar in de tweede helft moest hij ze toch laten opdraven. Immobile bracht het vuur in de ploeg, Parolo maakte er met zijn linker 1-1 van.

Toch kwam Vitesse weer op voorsprong. Na een slechte inworp van Jordan Lukaku kwam de bal bij zijn tegenstander Rashica terecht. Die leverde zijn tweede assist van de avond af. Nu was het Linssen die afwerkte.

Vitesse had de voorsprong kunnen uitbreiden, maar morste met de kansen. Immobile presenteerde de Nederlanders de rekening.

Eerst maakte hij 2-2 gelijk na een knap hakje van Felipe Caicedo, daarna presenteerde hij Murgia de 2-3.

Een strijdend Vitesse had een gelijkmaker verdiend, maar die kwam er niet. De Nederlanders kregen een lesje in efficiëntie van de Italianen. Over twee weken gaat Zulte Waregem op bezoek bij Lazio in Rome.

(bron: sporza.be)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s