EL: Nice en Vitesse winnen, draw voor Zulte Waregem.

EXCELSIOR v VITESSE 0-3

Vitesse beleefde zaterdag een opvallend makkelijke avond op bezoek bij Excelsior, in Rotterdam.  De ploeg uit Arnhem won met 0-3, en kan zo in alle rust de kraker voorbereiden tegen Lazio in de Europa League.


ZULTE WAREGEM v KORTRIJK 2-2

Zulte Waregem en Kortrijk hebben deze voetbalzaterdagavond de punten gedeeld.  De bezoekers kwamen twee keer op voorsprong, in deze streekderby, maar Essevee kwam twee keer terug.  Eindstand: 2-2.


OGC NICE v MONACO 4-0

OGC Nice, zonder de geblesseerde Wesley Sneijder in de selectie, won met 4-0 van regerend landskampioen AS Monaco.

Monaco-trainer Leonardo Jardim zag zijn ploeg al vroeg op achterstand komen. Mario Balotelli benutte in de zesde minuut een zelf verdiende strafschop en nog voor de twintigste minuut rondde Allasane Pléa een loepzuivere counter af voor de 2-0.

Veel spelers bij Monaco staken niet in de juiste vorm om het tij te doen keren. Tekenend was dat Radamel Falcao twintig minuten voor tijd naar de kant werd gehaald. Toen stond het al 3-0, aangezien Balotelli volledig vrijstaand zijn tweede van de avond binnen tikte. In de slotfase werd het zelfs nog erger voor Monaco, Ignatius Ganago werd vanaf eigen helft weggestuurd en maakte oog in oog met Danijel Subasic geen fout: 4-0.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s