Europa League tegenstanders verliezen.

Daar waar Lazio dit weekeinde nog nipt de 3 punten kon behalen, gingen de 3 overige tegenstanders in groep K ten onder.  Zulte Waregem ging op bezoek bij koploper Charleroi.  ‘Essevee’ kwam tot tweemaal toe op voorsprong, maar incasseerde in de absolute slotfase nog 2 doelpunten, waardoor een 1-2 voorsprong werd omgezet in een 3-2 nederlaag.  Met een 9 op 15 staat Zulte-Waregem in de subtop van de JPL.

Vitesse heeft voor het eerst dit seizoen punten gemorst. De Arnhemmers, die met zes punten uit twee duels fier aan kop gingen, verloren in eigen huis met 1-2 na een laat doelpunt van AZ Alkmaar.  Vitesse staat momenteel in de Nederlandse subtop, met een 6 op 9.

En ook in Frankrijk ging Nice de boot in.  Staartploeg Amiens won met 3-0 en komt zo naast Nice, onderaan het klassement met een 3 op 12.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s