Chievo Verona v Lazio 1-2.

MILINKOVIC SCHENKT LAZIO LATE 3-PUNTER.

Lazio won op zondagavond het treffen uit bij Chievo Verona, met een nipte 1-2 overwinning.

Al in de 11e minuut kwam Lazio op voorsprong.  Een indraaiende hoekschop van Luis Alberto, waait over Chievo doelman Sorrentino, die vervolgens werd ingekopt door de onvermijdbare Ciro Immobile.  De 0-1 was de eerste van het nieuwe seizoen voor de Lazio ‘bomber’.

Chievo kan pas reageren op het half uur, via Castro.  Maar Chievo kwam voor de rust nog gelijk, toen Pucciarelli in de 34e minuut de bal na enkele deviaties kan binnenwerken, 1-1 in het ‘Bentegodi’.

En voor de pauze nog een redding van doelman Strakosha op terug Castro, Chievo en Lazio gaan rusten bij een logische 1-1 score.

Na de pauze zorgt Chievo voor het eerste gevaar, maar zonder Strakosha te bedreigen.  Coach Inzaghi grijpt in en brengt spits Caicedo tussen de lijnen, alsook Jordan Lukaku.  Exit voor Leiva en Lulic.  Maar de hitte in Verona speelt beide teams parten, en de wedstrijd gaat gezapig door.

Immobile besluit naast iets voor het half uur.  Maar toen iedereen zich leek tevreden te stellen bij die 1-1 score, dacht er één speler anders over.

In minuut 89 kwam Milinkovic in stelling buiten de zestien, en met een ‘raket’ jaagt hij de bal laag in doel, naast de verslagen doelman Sorrentino.

 

Chievo zocht nog de late gelijkmaker, maar die kwam er niet ondanks een kopbal van terug Castro.  Lazio wint nipt in Chievo Verona, en gaat met 4 op 6 de internationale ‘break in.  Op speeldag 3 ontvangt Lazio thuis AC Milan, dat voorlopig op kop staat met 6 op 6.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s