Europa Leaugue loting om 13:00 uur.

Vandaag om 13u wordt er in Monaco geloot voor de groepsfase van de Europa League.  S.S. Lazio geniet een beschermde status, dankzij haar Europees coëfficient.

En ontloopt zo enkele kleppers als Arsenal, Lyon en Zenit.  Zo zal Lazio 1 ploeg loten uit pot 2, pot 3 en pot 4, en kan met geen team loten uit eigen land, Italië dus.

Indeling van de potten:
Pot 1: Arsenal (Eng) –  Zenit Sint-Petersburg (Rus) – Lyon (Fra) – Dynamo Kiev (Oek) – Villarreal (Spa) – Athletic Bilbao (Spa) – SS LAZIO (Ita) – AC Milan (Ita) – Viktoria Plzen (Tsj) – RB Salzburg (Oos) – FC Kopenhagen (Den) – Braga (Por).

Pot 2: Steaua Boekarest (Roe) – Ludogorets Razgrad (Bul) – BATE Borisov (WRu) – Everton (Eng) – Young Boys Bern (Zwi) – Ol. Marseille (Fra) – Real Sociedad (Spa) – Maccabi Tel-Aviv (Isr) – Lokomotiv Moskou (Rus) – Austria Wenen (Oos) – Hertha Berlijn (Dui)  – OGC Nice (Fra).

Pot 3: Astana (Kaz) – Partizan Belgrado (Ser) – Hoffenheim (Dui)  – 1FC Keulen (Dui) – NK Rijeka (Kro) – Vitoria Guimaraes (Por) – Atalanta (Ita) – Zulte Waregem – Zorja Loehansk (Oek) – Rosenborg (Noo) – Sjeriff Tiraspol (Mol) – Hapoel Beer-Sheva (Isr).

Pot 4:  Apollon Limassol (Cyp) – Istanboel Basaksehir (Tur) – Konyaspor (Tur) – Vitesse Arnhem (Ned) – Slavia Praag (Tsj) – Rode Ster Belgrado (Ser)  -Skenderbeu (Alb) – FC Zlin (Tsj) – AEK Athene (Gri) – FC Lugano (Zwi) – Vardar Skopje (Mac) – Ostersund (Zwe).

De finale zal gespeeld worden in het Parc Olympique Lyonnais in Lyon.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s