Lazio v S.P.A.L. 0-0

LAZIO STUIT OP STUG S.P.A.L.

Lazio opende de Serie A met een scoorloos thuisduel tegen neo-promovendus S.P.A.L.  In de basiself kon coach Inzaghi niet rekenen op Leiva, dus mocht Luis Alberto zijn rol innemen.  Ook een nieuwe naam in de aanval, waar Palombi op de flank begon.

S.P.A.L., met o.a. ex-Laziale Floccari in de spits, kreeg de eerste kans.  Het schotje van Viviani ging nipt naast de paal van Lazio doelman Strakosha.  Lazio begon veel te traag en te slap, pas in de 20e minuut enige emotie in het Olimpico.  Maar de kopbal van Milinkovic ging ook nipt naast.

Voor de pauze kreeg Lazio nog de beste kansen, maar Luis Alberto en Immobile vonden S.P.A.L. doelman Gomis in hun weg.

In de 2e helft brengt coach Inzaghi 2 nieuwe krachten in het veld met Lukaku en Marusic, voor Basta en Palombi.  Maar Lazio kon het blok van S.P.A.L. niet breken.  Kansjes voor Luis Alberto, Lulic en Milinkovic gingen niet binnen.  Op het einde kwam er tevens een extra aanvaller bij, het debuut van Caicedo, maar ook dit kon S.P.A.L. niet breken.

Eindstand 0-0, voor S.P.A.L. een gouden punt dat als een overwinning voelde.  Voor Lazio een debuut in minuer met deze puntendeling.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s