Wesley Hoedt richting Premier League ?

NEDERLANDER GELINKT BIJ SOUTHAMPTON.

Wesley Hoedt lijkt Lazio te gaan verlaten voor een miljoenentransfer naar Southampton.  In de Engelse Premier League moet de 23-jarige Nederlander een einde maken aan de transfersoap van Virgil van Dijk, die ‘The Saints’ zal verlaten voor de ‘Reds’ van Liverpool.

Hoedt kwam in 2015 over van AZ en dit als ‘vrije speler’… gratis dus.  Dus voor Lazio een financiële meevaller, gezien Southampton bereid is in te gaan op het gevraagde bod van rond de 17 miljoen euro.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s