Supercoppa TIM: Juventus v Lazio.

KEITA NIET IN LAZIO SELECTIE.

Coach Inzaghi heeft op de vooravond van de Supercoppa zijn selectie bekend gemaakt.  Met daarin één opvallende niet-selectie voor spits Keita Balde.

Het lijkt meer en meer op de er een definitieve breuk is tussen Lazio en Keita, die dan zo op de ‘mercato’ zal komen, om nog in de resterende weken een nieuwe club te vinden.  Door de afwezigheid van Keita, komt zo de nieuwe aanwinst Caicedo in de selectie van 23.

De overige aanwinsten staan tevens in de selectie, die bestaat uit doelmannen Guerrieri, Strakosha, Vargic; verdedigers Basta, de Vrij, Hoedt, Luiz Felipe, Lukaku, Marusic, Patric, Radu, Wallace; middenvelders Di Gennaro, Felipe Anderson, Leiva, Luis Alberto, Lulic, Milinkovic, Murgia, Parolo; en aanvallers Caicedo, Immobile en Palombi.

Bij Juventus neemt coach Allegri volgende 23 spelers mee : Buffon, Szczesny, Pinsoglio – De Sciglio, Chiellini, Benatia, Alex Sandro, Rugani, Lichtsteiner, Barzagli –  Pjanic, Khedira, Cuadrado, Marchisio, Asamoah, Sturaro, Bentancur –  Higuain, Dybala, Douglas Costa, Mandzukic, Bernardeschi, Kean.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s