Lazio wint oefenduel in Oostenrijk.

Lazio v Bayer Leverkusen 3-1

De oefenstage in Oostenrijk begon met een goede noot.  In de Untersberg Arena te Grödig troffen Lazio en Bayer Leverkusen elkaar.

In de 19e minuut kwam Lazio reeds op voorsprong via Immobile.  De Lazio kreeg eerder 2 goede kansen, die naast gingen.  Maar bij de 3e poging was het raak.

Leverkusen bakt er niet veel van, Milinkovic kwam dicht bij de 2-0, maar Bayer doelman Leno voorkomt dit met een redding.  Aan de overkant ontsnapt Lazio, als Volland voor Bayer een vrije trap op het doelhout plaatst.

Voor de pauze komt Lazio dan toch op 2-0, als Felipe Anderson de bal ontneemt.  En met een dubbele één-twee met Immobile simpel kan scoren.

Na de pauze brengt Bayer 8 wissels door, Mister Inzaghi liet de Lazio 11 staan.  Lazio doelman Strakosha brengt metéén enkel reddingen, op enkele Duitse schoten.  Maar aan de overkant deden terug Felipe Anderson en Immobile de Duitsers pijn.  De Braziliaan legt af voor Immobile, die met een heerlijke krul de 3-0 in de kruising legt.
Coach Inzaghi brengt dan een halve nieuwe ploeg tussen de lijnen.  Lazio creeërt nog enkele kansen, maar zonder succes.  Pas op het einde kan Bayer milderen dankzij Yurchenko, die de eindstand 3-1 vastlegt.

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s