Força Ederson !

Ex-Lazio-speler Ederson getroffen door teelbalkanker.

Bij de Brazilaan Ederson Honorato Campos is teelbalkanker geconstateerd. Dat meldt zijn huidige ploeg Flamengo dinsdag.  De tumor kwam aan het licht na twee dopingcontroles die de voormalig middenvelder van Lazio en Olympique Lyon onderging na een competitieduel.

De 31-jarige Ederson zal maandag geopereerd worden en is daarna enkele maanden uit de roulatie. In de Braziliaanse media laat hij weten geschokt te zijn na het nieuws. “Natuurlijk ben ik verdrietig, maar ook erg kalm. Het wordt een zware strijd, maar ik ben ervan overtuigd dat ik weer terug zal keren op het veld.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s