Zomerkamp Auronzo begint op 9 juli.

OOK OEFENDUELS IN DUITSLAND GEPLAND.

Lazio slaat haar zomerkamp terug op in Auronzo Di Cadore, te beginnen vanaf 9 juli.  Deze zomerstage zou ten einde lopen op 22 juli.  En reeds is er een oefenduel in Auronzo gepland.  Op 19 juli 2017, om 17:30 uur, zal Lazio het veld ingaan tegen Triestina.

Na 3 dagen rust in Rome, lijkt Lazio terug richting Duitsland (Marienfeld) te gaan op 26 juli.

Waar er reeds 2 oefenduels zouden gepland zijn op Duits grondgebied, tegen Borussia Mönchengladbach en Hamburger SV.  Speeldata en uren zijn nog onbekend.  Op 6 augustus keert Lazio terug in Rome, om dan zo in Formello het duel om de Supercoppa voor te bereiden, tegen Juventus op 13 augustus.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s