Lazio reekshoofd in Europa League 2017/18.

Dankzij de 5e plaats in de Serie A, en het gunstige UEFA-coëfficient van Lazio, mag coach Inzaghi zich opmaken voor de groepsfase in deze Europese competitie.

Die loting zal doorgaan op 25 augustus 2017, met start van de wedstrijden op donderdag 14 september 2017.  Dankzij haar gunstige UEFA-coëfficient is Lazio zo goed als reekshoofd bij de loting, en ontloopt zo clubs als Arsenal, Villareal en Olympique Lyon, alsook teams die uit de voorrondes komen als Ath. Bilbao, Zenit, PSV, Fenerbahce en Galatasaray.

Tevens is er de mogelijkheid dat Lazio een Belgische club zal loten, gezien Club Brugge, AA Gent, Zulte-Waregem en eventueel KV Oostende tot de mogelijkheden bestaan.  Enkel bekerwinnaar Zulte-Waregem  is zeker van de groepsfase.  De overige clubs moeten door de voorrondes geraken, met Club Brugge eventueel als afvaller uit de Champions League.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s