Coach Inzaghi tekent bij tot 2020.

Officieel is het nog niet, maar het is zo goed als zeker dat Lazio coach Simone Inzaghi zal bijtekenen tot de zomer van 2020.  Zo zal hij tevens een verbeterd contract krijgen, waardoor hij 1 miljoen € per seizoen zal verdienen.

Tevens ook een signaal van Lazio om onder coach Inzaghi de felbegeerde Champions League te halen.  Vanaf het seizoen 2018-2019 zullen de eerste vier landen op de UEFA-ranking – Spanje, Engeland, Duitsland en Italië – kunnen rekenen op vier gegarandeerde deelnemers aan de groepsfase.  En zo zullen de Italiaanse teams geen voorrondes moeten spelen, en direct de groepsfase vervoegen.

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s