Coppa Italia finale… minus 2.

Woensdag om 21:00 uur staan Juventus en Lazio oog in oog, in de bekerfinale van de Italiaanse TIM CUP.  Beide teams kenden een off-day in de Serie A, waar Lazio uit verloor bij Fiorentina (3-2); ging Juventus kopje onder tegen Roma (3-1).

Bij Lazio lijken de Vrij en Milinkovic fit voor de finale, alsook Parolo die klaar zal gestoomd worden.  Slecht nieuws is er dan voor de Belg Jordan Lukaku, hij viel geblesseerd uit in Firenze, en zal een streep mogen trekken door deze finale.

De scheidsrechter woensdagavond is dhr. Paolo Tagliavento uit Terni.  De schieds uit Umbrië heeft een niet al te gunstig verleden met Lazio.  Meermaals stond Tagliavento ter discussie, bij zijn aanduidingen in de wedstrijden van Lazio.  Tot op heden kon Lazio maar 8 maal winnen, uit de 24 gefloten wedstrijden onder deze scheids.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s