Iedereen wilt Keita Balde.

De spits de de laatste weken voor Lazio blindelings het doel weet te vinden, is Keita Balde.  Dus is het ook niet logisch dat meerdere clubs interesse tonen, in de Spaanse Senegalees die bij Lazio nog een contract heeft tot de zomer van 2018.

Vorige zomer leek Keita Balde Lazio te verlaten, maar coach Inzaghi kon zijn pupil overtuigen om te blijven.  En nu het seizoen op het einde loopt, staan de clubs in de wachtrij om hem aan te trekken.

In de laars zelf zijn AC Milan, Napoli en Juventus op de eerste rij om Keita Balde aan te trekken.  Aan Lazio nu de boodschap om hem een nieuw, verbeterd contract aan te beiden, zo niet zal de Senegalees op de ‘mercato’ belanden, en zal Lazio zijn ‘goudhaantje’ wel moeten verkopen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s