Preview Lazio v Sampdoria.

Lazio ontvangt zondag thuis Sampdoria, in de voorlaatste thuisduel van de lopende Serie A seizoen.  Coach Inzaghi hoopt op een overwinning, om zo snel mogelijk het UEFA ticket te grijpen, zodat met de focus kan leggen op de Coppa Italia finale, die hoogst waarschijnlijk zal vervroegd worden.

Bij winst van Lazio, en als AC Milan thuis niet kan winnen van AS Roma, is het Europa League ticket een feit.  Coach Inzaghi ziet spits Ciro Immobile terug in de selectie.  Alsook de 2 licht geblesseerden uit de Derby, dus de Vrij en Jordan Lukaku maken tevens deel uit van de selectie.

Afwezig zondag is Parolo, de middenvelder kreeg een 5e gele kaart in de gewonnen Derby.

Coach Inzaghi zou terugvallen op een 3-mans defensie, met Bastos, Wallace en de Vrij.  Aangevuld door een middenveld met 2 flanken, F. Anderson en Lukaku, en een centraal driehoek met Lulic, Biglia en Milinkovic.  In de aanval de 2 spitsen Keita en Immobile.

Scheidsrechter zondag is de heer Paolo Silvio Mazzoleni uit Bergamo.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s