‘Mister’ Inzaghi langer bij Lazio.

Week na week, wedstrijd na wedstrijd, is het duidelijk dat de successen die Lazio kent, dit in vorm gegoten is door coach Simone Inzaghi.  De statistieken spreken boekdelen, de cijfers die ‘Mister’ Inzaghi kan voorleggen, liggen in dezelfde lijn als die van ex-coach Eriksson, dat met Lazio in 1999/2000 de ‘Scudetto’ won.

 
En indien Lazio Europees voetbal haalt, wat al reeds de volgende speeldag kan gebeuren, zal coach Inzaghi automatisch een nieuw voorstel krijgen tot de zomer van 2019.
Lazio wilt met Inzaghi verder de toekomst in, gezien de ‘Mister’ zelf ook oog heeft voor de ‘Primavera’ van Lazio.
Zo stroomden enkele jeugdtalenten reeds door in het A-elftal, van doelman Strakosha, tot middenvelders Crecco en Murgia, tot de spitsen Keita en Lombardi.

Inzaghi doorliep na zijn voetbalcarrière, enkele jaran als jeugdtrainer bij Lazio.  In het voorjaar van 2016 werd hij aangesteld als interim-coach.  En deze tijdelijke aanstelling leek tot een einde te komen, tot plots in de zomer van 2016 de nieuwe Lazio coach Marcelo Bielsa, na 2 dagen al de brui gaf.  En zo Simone Inzaghi definitief werd aangesteld als hoofdtrainer van Lazio.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s