Sèleco nieuwe shirtsponsor bij S.S. Lazio.

Voor de Derby was er reeds het nieuws, dat er op de shirt van Lazio de sponsor ‘Sèleco’ ging verschijnen.  Waar eerst iedereen dacht aan een stunt, gezien Sèleco  reeds sponsor was in de seizoenen 1982/83 en 1983/84, blijkt dan toch officieel te zijn.

Waar 33 jaar terug spelers als Laudrup, Giordano en Batisti in dit shirt speelden, zal vanaf heden en in de toekomst dit ook te zien zijn bij Biglia, de Vrij en Milinkovic.

Lazio en televisie-producent Sèleco hebben een deal besloten tot de zomer van 2018.  Zo zal Lazio op haar rekening 4.000.000 € krijgen, alsook een bonus indien Europees voetbal zal gehaald worden.

Het TV-merk Sèleco verdween in 1997, maar de firma Twenty S.p.A kocht de naam weer op in 2016.  En sinds april 2017 is de productie weer opgestart, in Pordenone, ten westen van Udinese.

Sèleco wil eerst de Italiaanse markt heroveren, met de lancering van Smart- en UHD-TV’s, in alle maten met oog voor design.  En de sponsordeal met Lazio zien zij als de volgende stap in deze strategie, om het merk weer bekend te maken, eerst op Italiaanse grond en vervolgens wereldwijd.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s