Genoa v Lazio 2-2.

PUNTENDELING IN LUIGI FERRARIS.

Lazio kwam in Genoa niet verder dan een 2-2 gelijkspel, in een wedstrijd bol van foute beslissingen door ref Maresca.  Biglia zorgde voor de eerste dreiging, maar zonder succes.  En in de 10e minuut keek Lazio reeds op een achterstand.  Simeone was Hoedt de snel af, en de zoon van ‘El Cholo’ kan met zijn hoofd de 1-0 binnenkoppen.

Lazio zoekt een snelle gelijkmaker, maar in de 23e minuut vergeet ref Maresca een elfmeter te geven, als Burdisso foutief Parolo neerhaalt.  Beter nog, Parolo krijgt geel voor protest.

Maar nog voor de rust komt de verdiende gelijkmaker.  Handsball Burdisso geeft Lazio een strafschop.  Biglia vanop de stip treft hij eerst doelman Lamanna, maar in de rebound kan hij de 1-1 binnenwerken.
 

In de 2e helft blijft Lazio op zoek naar de voorsprong, maar Hoedt besluit op Lamanna.  Op het kwartier weer oplopende discussie in Genoa, als Keita neergehaald wordt door Laxalt… ref Maresca ziet weer geen strafschop en waardoor coach Inzaghi in protest gaat met de scheids.

De Lazio coach mag de wedstrijd uitkijken vanop de tribune.  Genoa komt weer op, en Lazio doelman Strakosha brengt redding op een volley van Palladino.

Een kwartier voor het einde krijgt Lazio de uitgelezen kans op de voorsprong, maar Keita kan doelman Lamanna niet verslaan.  Het is aan de overkant waar een doelpunt dan valt.  Invaller en ex-Laziale Pandev kan met zijn hoofd scoren, op een voorzet van Lazovic.  Genoa 2 Lazio 1.

Met nog 10 minuten te gaan, brengt Lazio nog een laatste wissel door.  De Spanjaard Luis Alberto komt voor Parolo op het middenveld.  En in de 91e minuut zorgt de Spanjaard voor de verlossende 2-2, met een afstandsschot netjes in de hoek.

In de resterende minuten kregen beiden teams nog één kans.  Milinkovic mist voor Lazio en Pandev stuit tweemaal op Lazio doelman Strakosha.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s