Preview Genoa v Lazio.

Met het Paasweekend in zicht worden alle Serie A wedstrijden op zaterdag gespeeld.  Zo komt Lazio straks in actie, met een bezoek aan Genoa in het Stadio Luigi Ferraris.

De thuisnederlaag tegen Napoli zette Lazio meteen met de feiten op de neus, dat de 3e plaats een zware missie zal worden.  Maar coach Inzaghi geeft de hoop niet op met nog 7 speeldagen te gaan, en wilt meteen aansluiten met een overwinning in Genoa.

Bij Lazio geen Marchetti in doel en geen Lulic in de selectie.  Keita Balde is zijn vervanger op de linkerflank in de basiself.

Voor het overige weinig wijzingen bij Lazio.  Strakosha in doel, met centraal het duo Hoedt en de Vrij, met Radu en Basta op de flanken.  Op het middenveld terug een fitte Biglia, bijgestaan door Parolo en Milonkovic.  In de aanval dan Immobile met Keita en Anderson op de flanken.

De voltallige selectie bestaat uit: doelmannen Adamonis, Strakosha, Vargic – verdedigers Basta, Bastos, de Vrij, Hoedt, Lukaku, Patric, Radu, Wallace – middenvelders Biglia, Crecco, Felipe Anderson, Luis Alberto, Lulic, Milinkovic, Murgia, Parolo – aanvallers Djordjevic, Immobile, Keita, Lombardi.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s