Preview Lazio v Napoli.

LAZIO ZONDER LULIC EN DE VRIJ.

Vanavond om 20:45 uur strijden Lazio en Napoli het duel uit, met als inzet de 3e plaats in de Serie A.  Lazio staat op 4 punten van Napoli, en als ze de droom van Champions League niet willen opgeven, met er gewonnen worden van Napoli.

Coach Inzaghi ziet 2 basisspelers uitvallen, geen Lulic en de Vrij tegen Napoli.  Alsook doelman Marchetti die weken in de lappenmand ligt. Gelukkig zijn Biglia en Immobile tijdig fit bevonden na de Coppa Italia wedstrijd.

Lazio zal starten met Strakosha tussen de palen, met een 3-mans defensie met Wallace, Bastos en Radu.  Een 4-mans middenveld met Lukaku, Parolo, Basta en of Biglia of Murgia.  Ciro Immobile in de punt van de aanval, bijgestaan door Milinkovic en F. Anderson.

De voltallige Lazio selectie bestaat uit : 

Nieuw in de selectie is de ‘youngster’ Cassio Cardoselli.  De 19-jarige middenvelder moet de leemte van Lulic vullen in de selectie.

Bij Napoli zal coach Sarri kunnen rekenen op doelman Reina.  De Spanjaard is fit bevonden en zal starten in het Olimpico.  Verder in defensie Albiol en Strinic, met op het middenveld het duo Jorginho-Allan.

In de aanval het trio aangevoerd door Dries Mertens, met naast hem Insigne en Callejon.  Niet inzetbaar bij de ‘partenopei’ zijn Giaccherini en Tonelli.

Lazio heeft de statistieken niet mee, gezien men moet terugkeren naar april 2012, om nog een Lazio overwinning te noteren, toen 3-1.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s