Coppa Italia Finale: 2 juni nog niet definitief.

 

Zoals in 2015 treffen nu 2 jaar later Juventus en Lazio elkaar terug in de bekerfinale.  Bij het start van het voetbalseizoen, werd vrijdag 2 juni vastgelegd voor de finale, in het Romeinse Stadio Olimpico.

Toch is er enig voorbehoud aan 2 juni.  Dit gezien één dag later, zaterdag 3 juni de Finale van de Champions League op programma staat.  En Juventus zit nog in de kwart-finales, waar het FC Barcelona zal treffen.

Dus wacht de Lega Calcio nog voorlopig af, hoe de ‘Zebra’s’ het zullen afbrengen in die Champions League.  Op tafel ligt reeds een plan B klaar, indien Juve de finale haalt, zal de Coppa Italia Finale doorgaan op woensdag 17 mei.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s