Inter-Lazionale, Biglia en de Vrij vroeger in Rome.

Argentinië won dankzij een strafschop van Messi, het duel tegen Chili op vrijdag.  Bij de Argentijnen stond Bilgia in de basis, maar op het einde slikte hij een gele kaart, en werd zo geschorst voor het volgende kwalificatieduel van aanstaande dinsdag, tegen Bolivië.

Coach Bauza gaf dan tevens groen licht aan Biglia om vervroegd zijn thuisland te verlaten.  Zo kan Lazio coach Inzaghi reeds op zijn vaste pion rekenen, voor de komende duels in de Serie A en de Coppa.

Stefan de Vrij is zondagochtend niet met de selectie van het Nederlands elftal meegevlogen naar Amsterdam. De 25-jarige verdediger is er niet bij als Oranje dinsdag tegen Italië aantreedt.

Afgelopen maandag meldde De Vrij zich bij het Nederlands elftal, maar de Lazio-verdediger bleek toch niet fit genoeg om te spelen tegen Bulgarije zaterdagavond. ‘Stefan heeft stappen gemaakt op goed niveau in Italië en is na zijn blessure steeds sterker geworden en beter gaan spelen. Dus dit is niet heel handig voor mij’, gaf bondscoach Danny Blind in aanloop naar het duel in Sofia aan. Als vervanger koos Blind voor de zeventienjarige Matthijs de Ligt, die een moeizaam debuut beleefde.

Nu blijkt dat ook het duel met Italië van dinsdagavond (20.45 uur) te vroeg komt, is De Vrij naar Rome vertrokken om daar zijn revalidatie voort te zetten. Daarom stapten niet 25, maar 24 spelers zondagochtend in het vliegtuig naar Nederland.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s