Cagliari v Lazio 0-0.

BRILSCORE IN SANT’ ELIA.

Lazio kwam zondagnamiddag niet verder dan een droge 0-0, in en tegen Cagliari.  In een eerste helft arm aan kansen drong Lazio aan, maar tegen een stug blok van Cagliari konden de Laziali geen gaatje vinden.  Immobile en Keita kregen de kansen op een voorsprong, maar beiden kansen werden niet in de netten besloten.

Na de pauze hetzelfde spelbeeld.  Lazio krijgt kansen via Keita en Anderson, maar die besluiten naast het doel van Cagliari.  En na een counter krijgt Anderson de beste kans, maar die besluit op Cagliari doelman Rafael.  Coach Inzaghi wisselt en brengt meer aanvallende krachten op het veld.  Radu eruit voor spits Djordjevic, en later een uitgebluste Keita voor Luis Alberto.

Maar die wissels brengen geen succes, Lazio valt plots stil en Cagliari begint te dreigen.  Joao Pedra besluit over, en de beste kans krijgt Padoin, maar ook hij besluit naast.  Lazio ontsnapt, en blijft de score steken op een logische 0-0.

Een draw waardoor Lazio (4e) de top 3 verder ziet uitlopen, en achter zich naast Inter, nu ook plots AC Milan en Atalanta ziet dichterbij komen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s