Lazio v Torino 3-1.

LAZIO SLEEPT ZICH NAAR LATE OVERWINNING.

Lazio heeft maandagavond de vierde plaats in de Serie A overgenomen van Inter.  De club van coach Inzaghi won in eigen huis met 3-1 van Torino.

In de eerste helft was Lazio sterker dan Torino, doch leef het steken bij een 0-0 ruststand.  Immobile kreeg de beste kansen, maar Torino doelman Hart, hield zijn netten schoon.  Iets voor het half uur ziet Lazio verdediger Radu uitvallen. Zo mag dan de Belg Lukaku opdraven als zijn vervanger, op de linkerflank.

In de 2e helft brak de wedstrijd open.  Eerst moest coach Inzaghi reeds een 2e wissel brengen in de defensie.  De Vrij ging naar de kant met een knieblessure, zijn vervanger werd de Braziliaan Wallace.

En in de 56ste minuut kon Torino-verdediger De Silvestri een voorzet niet ontzetten.  Immobile was er als de kippen bij, om aan de 2e paal de 1-0 erin te knallen.

Voor Immobile de 17e doelpunt van het seizoen.  Bij Torino zet coach Mihajlovic Maxi Lopez in de spits, en met succes. Want iets voor het half uur kan hij een vrije schop met zijn hoofd in doel deviëren, 1-1 in het Olimpico.

Coach Inzaghi grijpt in, hij neemt Biglia aan de kant voor de jonge aanvaller Keita Balde.  Lulic schuift een rij achteruit op het middenveld.

En in de 42e minuut beslist invaller Keita Balde de wedstrijd.  Op aangeven van Lukaku, neemt de spits de bal aan, en met een fraaie krul van buiten de zestien zet hij Lazio op een 2-1 voorsprong.

En in blessuretijd neemt Felipe Anderson alle twijfels weg, als Lazio Torino op een counter zet, en de Braziliaan voor doel droog de 3-1 binnenknalt.

Dankzij deze overwinning springt Lazio terug over Inter (-2), en loopt zo verder uit bij achtervolgers Atalanta (-4) en AC Milan (-6).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s