Bologna v Lazio 0-2.

IMMOBILE ZET LAZIO OP 4E PLAATS.

Met 2 doelpunten van Ciro Immobile, deed Lazio wat het moest doen, winnen in Bologna.  De 1000-tal Laziali in Bologna konden al vroeg feesten.  Na een flankverandering van Basta, komt de bal links bij Lulic.

De Bosniër kapt zich vrij en stuurt een gemeten voorzet op het hoofd van Immobile.  De Lazio spits kan ongehinderd van dichtbij de 0-1 binnenknikken, naast de geslagen doelman Mirante, een droomstart voor Lazio.

Nog voor het half uur laat Lazio de kans liggen voor de 0-2.  Bolgona doelman Mirante kan redden op de vrijgelopen Milinkovic.  Bologna kreeg pas hun eerste kans voor het half uur.  Vrije trap van Viviani, maar Lazio doelman Strakosha was bij de pinken, laag in de hoek.

En voor de pauze ontsnap Lazio aan de gelijkmaker.  Knullig balverlies van Biglia zet Petkovic alleen voor doel, maar die besluit onbegrijpelijk naast.  Lazio mag rusten met die vroege 0-1 voorsprong.

Na de pauze zijn dezelfde 22 spelers tussen de lijnen.  Wel ziet Lazio vroeg Lucas Biglia uitvallen met een blessure, zijn vervanger is de jonge Murgia.  Doch ondergaat Lazio het spel, maar Bologna komt amper aan kansen.

Aan de overkant stuiten Anderson en Immobile op doelman Mirante, die Bologna in de wedstrijd houdt.

Coach Inzaghi grijpt in, Anderson maakt dan plaats voor Keita.  Bologna zoekt de gelijkmaker maar krijgt de deksel op de neus, op het halfuur.

Counter van Lazio, Milinkovic aan de bal en stuurt spits Immobile perfect de diepte in.  De Italiaan laat ditmaal het geschenk niet liggen, en knalt in de korte hoek de 0-2 binnen.

Inzaghi ruikt de 3 punten, en brengt een extra verdediger Wallace, voor middenvelder Milinkovic. Lazio speelt het laatste kwartier uit, Murgia treft nog het doelhout, maar Lazio wint in Stadio Dall’Ara met 0-2.
Een overwinning dat Lazio over Inter en Atalanta naar de 4e plaats zet, op 4 punten van Napoli (3e).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s