Preview Empoli v Lazio.

Vanavond komt Lazio in actie op Toscaanse grond, bij een bezoek aan Empoli, momenteel 17e in de Serie A. Lazio liet maandagavond de 3 punten liggen, thuis tegen AC Milan, en moet vol voor de 3 punten gaan in het ‘Stadio Carlo Castellani’.

Coach Inzaghi verliest doelman Marchetti, na zijn blessure opgelopen tijdens de opwarming vorige maandag. Tweede doelman Strakosha staat klaar als zijn vervanger.  Voor het overige weinig wijzigingen, de vaste namen in de defensie (Basta, Radu, Hoedt & de Vrij), aangevuld met Biglia, Parolo en Lulic op het middenveld.  Voorlopig lijkt Milinkovic naast de elf te vallen.

In de aanval keert Keita terug in de elf, samen met Immobile in de punt en Felipe Anderson op rechts.

De voltallige selectie bestaat uit : doelmannen Borrelli, Strakosha, Vargic – verdedigers Basta, Bastos, de Vrij, Hoedt, Lukaku, Patric, Radu, Wallace – middenvelders Biglia, Crecco, Felipe Anderson, Lulic, Milinkovic, Mohamed, Murgia, Parolo – aanvallers Djordjevic, Immobile, Keita, Tounkara.

Zo neemt coach Inzaghi de 18-jarige Finse talent, Abukar Mohamed, mee naar Empoli.  Zijn eerste selectie bij het A-elftal.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s