Preview Lazio v AC Milan.

Op maandagavond ontvangt Lazio thuis AC Milan, dat op 3 punten van Lazio volgt.  Momenteel vertoeven de ‘Rossoneri’ op de 7e plaats.

Coach Inzaghi kent geen selectieproblemen. Enkel zijn er vraagtekens rond de Spanjaarden Luis Alberto en Patric.  Zo rekent ‘Mister’ Inzaghi vanavond op zijn vast elftal, dus Marchetti tussen de palen, met achteraan Radu en Basta op de flanken.  Centraal het Nederlands duo Hoedt en de Vrij.

Met op het middenveld de driehoek gevormd door Biglia, Parolo en Milinkovic.  In de aanval Immobile in de punt, met rechts Felipe Anderson en links Lulic of Keita.

Bij AC Milan kan coach Montella niet rekenen op Paletta en Kucka, beiden geschorst. Ook geen Montolivo, Bonaventura, De Sciglio, Antonelli, Romagnoli en Calabria, allen geblesseerd.  En mogelijk start spits Bacca op de bank, Deulofeu zou dan starten in de spits.

Scheidsrechter deze avond is dhr. Antonio Damato uit Barletta.   Hij fluit de aftrap af om 20:45 uur.  Biglia staat momenteel met 4 gele kaarten, dus bij een geel karton deze avond, is de Argentijn geschorst tegen Empoli.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s