Kishna: “Het werkte niet tussen Lazio en mij”

Ricardo Kishna hoopt bij OSC Lille te laten zien dat hij nog steeds kan voetballen, zodat hij bij SS Lazio weer in beeld komt voor een basisplek.

OSC Lille huurt Kishna tot het einde van het seizoen van SS Lazio. De Franse club geeft de buitenspeler een kans om zijn vorm te hervinden. Kishna hoopt zich door veel te spelen terug te spelen in de basis van Lazio.

“In het eerste jaar was ik baisspeler bij Lazio en ging alles perfect. Totdat ik een vervelende blessure kreeg. Het werkte even niet meer tussen Lazio en mij”, legt Kishna de situatie uit tijdens zijn presentatie.

“Ik zie Lille niet als een springplank naar een Europese topclub. Hier hebben een hoop spelers onder contract gestaan die daarna naam hebben gemaakt. Voor mij is dit een grote club. Mijn ambitie is om hier de komende maanden een onomstreden kracht te worden.”

Kishna gaat bij Lille met rugnummer tien spelen. Hij staat open voor alle posities, maar speelt het liefst op de flanken. “Ik ben niet gehaald voor de spitspositie, laat dat voorop staan. Maar als de trainer van mij wil dat ik daar speel, dan pas ik me aan.”

(bron: goal.com)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s