Pescara v Lazio 2-6.

LAZIO EN PAROLO MAKEN VERSCHIL NA DE RUST.

Lazio heeft in het Stadio Adriatico een zeer ruime zege geboekt tegen Pescara op zondagnamiddag.  Coach Inzaghi koos verrassend voor J. Lukaku als linksachter, alsook Keita Balde kreeg een basisplaats in de aanval.
Al na een kwartier leek Lazio de overwinning reeds binnen te hebben.  Parolo kon met zijn hoofd tweemaal scoren, eerst op voorzet van Felipe Anderson, de 0-1.  Niet veel later kon hij terug met zijn hoofd, na een hoekschop de 0-2 binnen werken.
Maar Pescara kende een plotse herrijzing.  Benali kon de 1-2 scoren, na een redding van Marchetti.  En tot de ‘Dolfijnen’ leken gelijk te stellen, na een strafschop.  Maar Caprari besloot te zacht, en Marchetti dook in de goede hoek.  Voor Pescara reeds de 5e strafschopmisser dit seizoen.
Maar Lazio kreeg nog de gelijkmaker op hun neus, als Brugman na een hoekschop de 2-2 knap overhoeks in doel trapt.  De ‘Dolfijnen’ en ‘Aderlaars’ gaan de rust in bij die 2-2
Na de rust ging het plots heel snel.  Lazio komt vroeg op voorsprong, terug dankzij Parolo en terug dankzij een kopbal, zijn derde van de dag.
En nog voor het kwartier komt de 2-4.  Een solo van Ciro Immobile legt de Pescara verdediging uit verband.  Ciro legt mooi opzij voor de inlopende Keita, die droog de 2-4 binnenlegt.
En in minuut 70 komt dan de 2-5.  Immobile scoort na een hoekschop, en dit zonder te vieren.  En dit uit respect voor zijn Pescara verleden.
Ciro werd in 2012 de beste schutter ooit bij de ‘Dolfijnen’ met 28 doelpunten in één seizoen, dat hen tevens de promotie schonk naar de Serie A.
De wedstrijd was gespeeld, en Parolo velt het eindverdict, met de 2-6, na een voorzet van Lulic.
Zo rukt Lazio door de zege op naar plek vier, en maakt de 0 op 6 goed met deze klinkende zege.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s