Preview Coppa Italia 1/8e finale.

LAZIO v GENOA, WOENSDAG 21:00 UUR.

Woensdagavond komt Lazio voor de 3e maal thuis op rij in actie, na de jaarwisseling.  Nu is er het Coppa Italia duel, voor de 1/8e finale, met als tegenstander Genoa.

Coach Inzaghi denkt niet meteen aan zondagmiddag, het volgende duel in de Serie A, uit bij koploper Juventus.  Hij denkt aan een rits wissels, om zo Genoa te bekampen.

Voor Jordan Lukaku lijkt dit duel terug de kans om zich in de kijker te spelen.  De Belg is terug fit na een slepende blessure, en coach Inzaghi laat reeds weten dat Jordan tegen de ‘Grifoni’ van minuut 1 start.

Verder lijken in de defensie Radu en de Vrij te rusten, en komen naast Lukaku, Hoedt en Wallace centraal, en Patric op rechts.  Alsook tussen de palen een wissel, 2e doelman Strakosiha.

Ook op het middenveld en in de aanval zullen er paar nieuwe namen op het wedstrijdblad te vinden zijn.  Murgia zal starten op het middenveld, aangevuld met Milinkovic en eventueel de Duitser Leitner, die nog speelminuten zoekt bij Lazio.  Zo krijgen dan Parolo en Biglia een wedstrijd rust.

Djordjevic en Rossi strijden voor de plek van Immobile, dus positie #9.  Verder in de aanval zal Lulic wel starten.  De Bosniër is geschorst tegen Juventus, dus kan hij dit weekeinde op rust gezet worden, na de Coppa Italia.

Bij Genoa een selectie van 24 spelers.  Waaronder 2 oude bekende Laziale, met Gentiletti en Pandev.  En als 3e bij de ‘Grifoni’ is dan de net uitgeleende Cataldi, die tot het eind van seizoen bij Genoa zit.

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s