Preview Lazio v Atalanta.

Op zondagnamiddag ontvangt Lazio thuis de verrassing van het lopende seizoen, Atalanta.  Het team uit Bergamo staat momenteel op een uitstekende 6e plaats, op maar 2 punten van Lazio dat 4e staat.

Lazio kan niet rekenen op spits Keita Balde, die op de Africa Cup vertoeft met Senegal.  Wel zit coach Inzaghi de terugkeer van Lulic en F. Anderson, die beiden geschorst waren tegen Crotone.

Coach Inzaghi denkt aan een 3-mans defensie, met o.a. Bastos in de basis, samen met Radu en de Vrij.  In het aanvalstrio lijkt de Spanjaard Luis Alberto terug te starten op de flank, dit naast Immobile en aan de andere flank Felipe Anderson.

Aangevuld door een 4-mans middenveld met Parolo, Biglia, Milinkovic en Lulic.  Op de bank vinden we ondermeer Hoedt, Basta, Wallace en Lukaku.

Ook Atalanta heeft een speler aanwezig in de Africa Cup, dus zondag niet in Roma aanwezig, Franck Kessié.  De Ivoriaanse middenvelder van Atalanta is reeds gelinkt met diverse topclubs, en wist in het openingsduel eind augustus nog tweemaal te scoren tegen Lazio.

Uiteindelijk kon Lazio met 3-4 winnen, en zo de eerste overwinning van dit seizoen vieren.

 

Bij Atalanta ziet Lazio nog 2 oude bekenden terug, niet zo lang geleden nog in Rome, en nu in actie bij Atalanta; doelman Berisha en verdediger Konko.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s