Inter v Lazio 3-0.

LAZIO KOPJE ONDER IN 11 MINUTEN.

Lazio sluit het jaar 2006 in mineur, met een droge 3-0 nederlaag in en tegen Inter.  Coach Inzaghi koos voor één spits, Immobile, en achteraan mocht Patric starten, en werd Radu naar de bank verdrongen.
Met de wedstrijd nog geen 60 seconden ver, kreeg Lazio meteen de kans op de voorsprong.  Maar het schot van Immobile werd voor doel weggewerkt.  Inter vond geen gaatje in de Lazio defensie.  En in minuut 20 was het weer Immobile voor Lazio, maar Inter doelman Hadanovic bracht redding.
En iets voor het half uur ging Felipe Anderson op wandel door de hele Inter defensie.  De 0-1 leek in de maak, maar weer stond er een Inter been in de weg.
Na de logische 0-0 ruststand trok de 2e helft zich op gang.  En in de 54ste minuut brak de wedstrijd open voor Inter.  Dit dankzij een afstandsschot van Éver Banega, na balverlies van Milinkovic, 1-0 voor Inter.
Twee minuten later was de wedstrijd eigenlijk al beslist, want Icardi maakte er 2-0 van door bij de eerste paal binnen te koppen. Het slotakkoord kwam ook van Icardi, die na een ingestudeerde vrije trap raak schoot, 3-0 voor Inter.  Einde wedstrijd voor Lazio in de resterende 25 minuten.

Zo blijft Lazio blijft op 34 punten in de Serie A en bezet daarmee de vierde plaats in de winterstop.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s