Preview Lazio v Fiorentina.

Met de feestdagen voor de deur, staat Lazio voor een belangrijk tweeluik.  Beginnend met zondagavond thuis tegen Fiorentina, gevolgd door woensdag uit bij Inter Milan.

Coach Inzaghi zou achteraan voor Bastos kiezen.  De Angolees is verlost van blessureleed, en maakte indruk de afgelopen week op Formello.

Hij zou starten in een 3-mans defensie, naast de Vrij en Radu, en met Marchetti tussen de palen.  Op het middenveld is Lucas Biglia fit bevonden, na zijn blessure opgelopen tegen Sampdoria.

Naast hem geen Parolo die afwezig is door schorsing.  Cataldi is zijn vervanger, met verder Milinkovic op het middenveld.  Lulic en Felipe Anderson dan op de flanken, met in de spits dan het duo Immobile en Keita.

Voor Anderson is het opletten geblazen deze avond, hij zit op 4 gele kaarten.  En zou bij een volgend gele kaart, de midweek wedstrijd uit bij Inter moeten missen.

De voltallige Lazio selectie bestaat uit :

 

Vorig seizoen was Lazio v Fiorentina de wedstrijd in het teken van het afscheid van Miroslav Klose.  Lazio verloor toen van de ‘Viola’ met 2-4.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s